«Please allow us to introduce ourselves…»

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που την ένωσε η αγάπη για το ωραίο και το όραμα να το εξαπλώσουμε. Μια ομάδα που ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Που η τέχνη συναντά την τεχνολογία και την αγκαλιάζει. Που δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα και να εξελίσσεται συνεχώς.

Κάθε μας έργο είναι μια πρόκληση να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να δημιουργήσουμε κάτι που πραγματικά θα ξεχωρίσει. Διότι σε μια τόσο ανταγωνιστική εποχή αν δεν είσαι μοναδικός, απλά ξεπερνιέσαι. Και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Δεν σου αφήνει περιθώρια για μια δεύτερη ευκαιρία.

Σε μια τόσο απαιτητική εποχή, τίποτα δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη του. Η επιτυχία απέχει ελάχιστα, αρκεί να γνωρίζεις την κατεύθυνση.

Η ΤΗΑΖΑ, ο στρατηγικός σου σύμμαχος, πιστεύει σε σένα και τις δυνατότητές σου. Εξοπλίζουμε την επιχείρησή σου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σου δίνουμε την ώθηση για να την κάνεις να πετάξει.

THAZA office

we are the people

ΘΑΝΟΣ ΖΕΛΚΑΣ
Ιδρυτής & CEO

Πτυχίο Φυσικής και MSc Ηλεκτρονικής και Ραδιοηλεκτρολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Πιστοποίηση Google Adwords.

Web developer και SEO analyst.
Μεγάλη εμπειρία στο management και στη σχεδίαση και στρατηγική διαφημιστικών καμπανιών.

Μιλάει 2 ξένες γλώσσες: Αγγλικά και Ιταλικά.

KYOURH ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ
Συνιδρυτής & Art Director

Accademia di Belle Arti di Firenze.

Graphic artist & Interior decorator.
Ιθύνων νους σε κάθε είδους γραφιστική εργασία και παραγωγή video.

Μεγάλη εμπειρία σε όλα τα πεδιά της τέχνης.

Μιλάει 3 ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

web

WEB DESIGN

Στη THAZA σχεδιάζουμε το website σας έχοντας υπόψη όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας και της τεχνολογίας, καθώς και την ιδιαίτερη ταύτοτητα της επιχείρησής σας ή δημιουργώντας μια εντελώς νέα που να την αντικατοπτρίζει πλήρως.  Διότι η  ιστοσελίδα σας είναι η ταυτότητά σας στον ψηφιακό κόσμο.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Στη ΤΗΑΖΑ δημιουργούμε με τα πιο σύγχρονα μέσα και διαλέγουμε πάντα την πιο κατάλληλη πλατφόρμα ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη. Κάθε ιστοσελίδα είναι μοναδική, άρτια και συνδέεται με τα πιο σύγχρονα μέσα μετρήσεων επισκεψιμότητας, τα οποία παρακολουθείτε ακόμα και από το κινητό σας.

E-COMMERCE

Αντιμετωπίζουμε την επιχείρησή σας σαν να ήταν δικιά μας. Ο κόσμος εξελίσσεται και οι πωλήσεις διαμέσω του Internet έχουν αυξηθεί με αλματώδη ρυθμό. Επιλέγοντας τη ΤΗΑΖΑ  για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος κάνετε το πρώτο επιτυχημένο βήμα για τις διαδικτυακές σας πωλήσεις. Αν πάλι σας φοβίζει η τεχνολογία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε. Μπορούμε να αναλάβουμε εμείς όλη διαδικασία σε απόλυτη συνεργασία μαζί σας!

SEO

Το Search Engine Optimisation (SEO) είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ιστοσελίδας σας. Ένα τέλειο website που όμως δεν είναι γνωστό είναι σαν να μην υπάρχει. Στη ΤΗΑΖΑ δημιουργούμε τα website με τρόπο που διευκολύνουν τις μηχανές αναζήτησης να τα ανακαλύψουν και να φθάσουν στο επιθυμητό target group των πελατών σας.

promotion

BRANDING – ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ποιοί είστε και τι αντιπροσωπεύετε; Ποιοί είναι οι στόχοι σας και τι σας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό; Ποιά είναι η επιχείρησή σας; Το Branding είναι όλα αυτά τα στοιχεία που αντιπροσωπεύετε, η εικόνα σας στον έξω κόσμο. Κι αυτή η εικόνα μαζί με την πρώτη εντύπωση που δημιουργείτε μπορεί να είναι το στρατηγικό σας πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας και ο λόγος που οι πελάτες θα προτιμήσουν εσάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας στο μυαλό τις εταιρικές σας αξίες και τον προϋπολογισμό σας, με την πολύχρονη εμπειρία μας και μια ομάδα απο επαγγελματίες συνεργάτες, η ΤΓΑΖΑ μπορεί να κατευθύνει μια επιτυχημένη καμπάνια για την επιχείρησή σας, τόσο στα ΜΜΕ όσο και στις μηχανές αναζήτησης και τα κοινωνικά δίκτυα.

WEB MARKETING

Με τη βοήθεια των social media και των μηχανών αναζήτησης, μπορούμε να παρέχουμε μια χαμηλού ρίσκου εκστρατεία για την εταιρεία σας, στοχεύοντας το κοινό που εσείς επιθυμείτε, μένοντας πιστοί στον προϋπολογισμό που έχετε ορίσει και πάνω απ’ όλα με ρεαλιστικές μετρήσεις απόδοσης.

GUERILLA MARKETING

Οι Στρατηγικές Guerilla Marketing είναι ένας επαναστατικός τρόπος για να προσελκύσετε πελάτες. Όταν οι συμβατικές μέθοδοι δεν αποδίδουν όσο εσείς επιθυμείτε, η ΤΗΑΖΑ έρχεται να σας δημιουργήσει μια πρωτοποριακή καμπάνια που όλοι θα μιλούν γι’ αυτήν. Αφεθείτε στη φαντασία της δημιουργικής μας ομάδας και τολμήστε να γίνετε viral.

design

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ο χώρος της επιχείρησής σας έιναι το κάστρο σας.  Γι’ αυτό το λόγο η ΤΗΑΖΑ με την εμπειρία και τους συνεργάτες της σχεδιάζει το δικό σας σύγχρονο χώρο με απαράμιλλο design και λειτουργικότητα, προσπαθώντας να προκαλέσει τις εντυπώσεις των πελατών σας.

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μιας καμπάνιας είναι αδιαμφισβήτητα το κομμάτι των γραφικών τεχνών. Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις τελευταίες τάσεις στο design που ακολουθούμε εγγυώνται ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ Η ΨΗΦΙΑΚΕΣ

Οι επιγραφές είναι ένα διαφορετικό πέδιο από ότι τα άλλα γραφικά μέσα σχεδιασμού. Αυτή η διαφορετικότητα απαιτεί μια εντελώς άλλη προσέγγιση ώστε να προσελκύσει το κοινό που στοχεύει η επιχείρησή σας. Η ΤΗΑΖΑ έχει την τεχνογνωσία και τους συνεργάτες που μπορούν να σας δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

Εξειδικευόμαστε στο σχεδιασμό διαφημιστικών εκστρατείων τόσο σε κλασικά μέσα (εκτυπώσεις, αφίσες, φυλλάδια, πανό) όσο και σε σύγχρονα μέσα (youtube videos, promotion videos, κινούμενα banner, web campaigns, social media campaigns). Εσείς απλά ορίστε τον προϋπολογισμό σας και εμείς θα σας δώσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

innovation

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ

Οι εφαρμογές για κινητά είναι ένας νέος τρόπος αλληλεπίδρασης με τους πελάτες σας. Η THAZA σχεδιάζει την εφαρμογή για κινητά που επιθυμείτε, ακριβώς πάνω στις ανάγκες της επιχείρησής σας, πληρώντας τις προδιαγραφές των διάφορων λειτουργικών συστημάτων (android, ios, windows phone).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Όταν τα υπάρχοντα προγράμματα της αγοράς δεν καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής, η ΤΗΑΖΑ μπορεί να αναπτύξει ένα λογισμικό ακριβώς όπως το επιθυμείτε ώστε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Με μια ομάδα έμπειρων προγραμματιστών αναπτύσσουμε το λογισμικό σας ενώ εσείς παρακολουθείτε την πρόοδό του και επεμβαίνετε καθόλη τη διάρκεια της δημιουργίας.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ INFOKIOSKS

Τα διαδραστικά infokiosks είναι η πιο κατάλληλη λύση για μουσεία, ξενοδοχεία και καταστήματα που επιθυμούν να δώσουν πληροφόρηση στο κοινό τους με τον πλέον σύγχρονο τρόπο. Η ΤΗΑΖΑ πρωτοπόρα στον τομέα αυτό, δημιουργεί ένα σύγχρονο περιβάλλον πληροφόρησης σε σταντ που εναρμονίζονται απόλυτα στο χώρο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας διαδραστικές οθόνες από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως.

DIGITAL SIGNAGE

Η ψηφιακή σήμανση είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά την πληροφόρηση μεγάλου κοινού. Η ΤΗΑΖΑ έχει τις λύσεις για συστήματα ψηφιακής σήμανσης καταστημάτων, μουσείων, εξωτερικών χώρων, τα οποία μπορείτε να τα διαχειρίζεστε από την πολυθρόνα του σπιτιού σας.

Start typing and press Enter to search