Η ΤΗΑΖΑ συμμετέχει στην εκδήλωση του Cruise Inn στο ξενοδοχείο Aldemar στις 19/10/2016 με ομιλητή τον Θάνο Ζέλκα.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το ΤΙΡ και οι δυνατότητές του, ως ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα καινοτόμου επιχειρηματικής δραστηριότητας στους κλάδους του Τουρισμού και της Γαστρονομίας. Μετά το τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες για τις ιδέες που αναπτύσσουν και τις προκλήσεις του κλάδου.
Τι είναι το Cruise Inn
Το CruiseInn είναι ο μοναδικός εν πλω επιχειρηματικός διαγωνισμός στην Ελλάδα και διοργανώνεται από το ThinkBiz, τον φοιτητικό σύλλογο επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και τη Celestyal Cruises. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, 6 ομάδες αποτελούμενες από 30 ταλαντούχους developers, designers και business άτομα θα χτίσουν τις startups τους στον τομέα του Τουρισμού και της Οινογαστρονομίας με τη βοήθεια έμπειρων μεντόρων και επαγγελματιών του χώρου, ταξιδεύοντας στο Αιγαίο.
Στα πλαίσια του διαγωνισμού, στις 19/10 θα πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση στο ξενοδοχείο Aldemar Amilia Mare της Ρόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με ντόπιους επιχειρηματίες από τους τομείς του Τουρισμού και της Οινογαστρονομίας και να συζητήσουν μαζί τους τα προβλήματα του κλάδου, αλλά και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από αυτά.

Η δράση πραγματοποιείται για 3η φορά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού & Nαυτιλίας και του Ε.Ο.Τ και άλλων σημαντικών οργανισμών και Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις