TOUCH INFO POINT – TIP

Σας παρουσιάζουμε το TOUCH INFO POINT – TIP.

Tο μοναδικό στο είδος του διαδραστικό ψηφιακό infokiosk με οθόνες αφής (touch screen).

Παρουσιάστε μ’ έναν μοναδικό διαδραστικό τρόπο τα μενού ή τα πιάτα ημέρας του εστιατορίου σας, τα facilities του ξενοδοχείου σας, τις εκδηλώσεις του χώρου ψυχαγωγίας σας, τις προσφορές του καταστήματός σας.

Δώστε επιπλέον πληροφορίες σε ερωτήματα που απασχολούν τους επισκέπτες σας σχετικά με δρομολόγια μέσων μαζικής μεταφοράς, με τηλέφωνα πρώτης ανάγκης, με διαδραστικούς χάρτες.

To TIP είναι πολυγλωσσικό. Με το TIP δε χρειάζεται πια να ανησυχείτε αν δεν γνωρίζετε όλες τις γλώσσες των πελατών σας. Αφήστε τους απλά να διαλέξουν τη γλώσσα τους από το μενού πλοήγησης του TIP και μέσα από το πολύ εύχρηστο διαδραστικό περιβάλλον του, να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Το TIP είναι εύχρηστο και κομψό. Διατίθεται σε 4 εκδόσεις: 20’’, 24’’, 32’’, 42’’ με το δικό του αυτόνομο σταντ που ταιριάζει σε οποιοδήποτε χώρο.

Το TIP είναι αναβαθμίσιμο. Όλο το περιεχόμενο μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί στην επιχείρησή σας εύκολα και γρήγορα.

Το TIP σε τίτλους

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Εύκολη τοποθέτηση (plug & play). Χρειάζεται μόνο μια ελεύθερη πρίζα ρεύματος.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Είναι ελαφρύ, μεταφέρεται εύκολα και αποθηκεύεται ακόμα πιο εύκολα (πχ τις βραδινές ώρες).

ΧΩΡΟΣ

Χωράει παντού. Σχεδιάστηκε για να καταλαμβάνει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Προσαρμόζεται πάνω στην επιχείρησή σας. Τόσο σε εμφάνιση όσο και σε περιεχόμενο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Είναι οικονομικό σε σχέση με άλλες λύσεις προβολής, καθώς το περιεχόμενό του ανανεώνεται εύκολα.

ΕΥΚΟΛΙΑ

Έχει εύκολη πλοήγηση ακόμα και για μη εξοικειωμένους χρήστες.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μεγάλη χωρητικότητα για να μπορεί να περιλάβει τα μενού σας σε όσες γλώσσες χρειάζεστε, μαζί με φωτογραφίες ή ακόμα και video υψηλής ευκρίνειας (hd).

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Όλα τα ηλεκτρονικά μέρη είναι από τους πλέον επώνυμους και αξιόπιστους κατασκευαστές παγκοσμίως. Πληρούνται όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας για καθένα απ’ αυτά.

One TIP to rule them all!

Food & drink TIP

Παρουσιάστε μέσα από το TIP το μενού, τις σπεσιαλιτέ ή τα πιάτα ημέρας σας μ’ έναν μοναδικό διαδραστικό τρόπο σε όλες τις γλώσσες των πελατών σας, χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Απλά με το άγγιγμα στην οθόνη.
Ακόμα προωθήστε εκδηλώσεις και events πολύ απλά και εντυπωσιακά. Το TIP υποστηρίζει ακόμα και την προβολή video.

Accomodation TIP

Εγκαταστήστε το ΤΙΡ στο lobby ή τη reception του ξενοδοχείου σας.
Παρέχει πληροφορίες για το χώρο, τα facilities, τα εστιατόρια, τις εκδηλώσεις σας.
Προωθεί εξειδικευμένες παρεχόμενες υπηρεσίες (όπως spa, pilates,κλπ), εκδρομές ή πακέτα προσφορών.

Rental TIP

Παρουσιάστε με το TIP το στόλο από τα ενοικιαζόμενα οχήματά σας με φωτογραφίες και αναλυτική πληροφόρηση για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Προωθήστε μοναδικά τις προσφορές σας εύκολα και γρήγορα.

Sales TIP

Αφήστε τους πελάτες σας να “αγγίξουν” μόνοι τους τα προϊόντα σας και να μάθουν για τις προσφορές σας χωρίς καν να μιλάτε τη γλώσσα τους. Αφήστε το TIP να κάνει τη δύσκολη δουλειά και εσείς απλά κάντε τη συναλλαγή!

Culture TIP

Σε μουσεία, γκαλερί, χώρους πολιτισμού το TIP είναι ο απόλυτος ξεναγός καθώς μιλάει όλες τις γλώσσες και εξηγεί με λεπτομέρειες όλα τα εκθέματα, ενώ παρέχει στον επισκέπτη σας έναν μοναδικό διαδραστικό χάρτη.

Χρήσιμες πληροφορίες

Επισκεφθείτε το showroom μας στο FOTIS GRAPHICS, στο 15ο χλμ της Λεωφόρου Ρόδου – Λίνδου, στο Φαληράκι ή καλέστε μας στα τηλέφωνα 22410 69730 ή 22410 86400 για να κανονίσουμε μια επίδειξη του προϊόντος αποκλειστικά για εσάς.

TIP